Još jedna potvrda kvaliteta Nektar sokova

Bez autora
Sep 03 2013

Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) sprovela je istraživanje kvaliteta sokova na tržišu Srbije. Od svih proizvođača najveći broj testiranih uzoraka bili su proizvodi kompanije Nectar. Testirano je čak deset uzoraka različitih Nectar sokova i nektara, gde je ustanovljeno da sadržaj voća u Nectar Life 100% sokovoma, Nectar Family nektarima u potpunosti odgovara onome što je deklarisano na pakovanjima. Kompanija Nectar, lider je u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regionu, sa potpuno zaokruženim procesom proizvodnje i poslovanjem u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima kvaliteta, dobitnik je brojnih nagrada I priznanja za kvalitet od strane domacih institucija kao i svetske nagrade za kvalitet (Superior taste award, Brisel 2012).

Još jedna potvrda kvaliteta Nektar sokovaNacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) sprovela je istraživanje kvaliteta sokova na tržišu Srbije. Od svih proizvođača najveći broj testiranih uzoraka bili su proizvodi kompanije Nectar.

Testirano je čak deset uzoraka različitih Nectar sokova i nektara, gde je ustanovljeno da sadržaj voća u Nectar Life 100% sokovoma, Nectar Family nektarima u potpunosti odgovara onome što je deklarisano na pakovanjima.

Kompanija Nectar, lider je u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regionu, sa potpuno zaokruženim procesom proizvodnje i poslovanjem u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima kvaliteta, dobitnik je brojnih nagrada I priznanja za kvalitet od strane domacih institucija kao i svetske nagrade za kvalitet (Superior taste award, Brisel 2012).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik